Geen to do’s op Terschelling

We verzamelden de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Eigenaars Flang en Willemijn verbouwden op Terschelling een oude pastorie tot B&B, en creëerden er een fijn vintage sfeertje.

Lekkerweg_13_DePostoari

Wat is er zo fijn hier?
In de oude pastorie uit 1907 word je warm ontvangen door eigenaars Flang en Willemijn met een Terschellinger drankje. Op deze plek kan je helemaal tot rust komen, ontspannen in de heerlijke tuin en lekker in de hottub genieten onder de sterrenhemel. De kamers hebben de namen van vier dominees die de laatste honderd jaar op de kansel in Terschelling stonden. Flang is een groot fan van The King en daar vind je in Postoari nog wel wat van terug. Ook was hij in 2004 kampioen snert koken!

Wat krijgen we voor een ontbijt?
Je ontbijt met allerlei producten van het eiland zoals Terschellinger boerenkaas en cranberry jam. Er is ook een fijn arrangement waarbij je ontbijt op bed krijgt.

Onze tip
Flang organiseert oestertochten met een bijbehorende kookworkshop. Lekker met je handen in het wad wroeten om je eigen eten te zoeken en ’s avonds van al dat lekkers een maaltijd maken. Kijk eens op Flangindepan.nl.
In het dorp kun je heerlijk eten bij de Koegelwieck, een paar huizen verderop.

Leuk om te weten
Wist je dat Terschelling zijn eigen filmfestival heeft? Meer hierover op Terschellingerfilmdagen.nl

Kamers vanaf € 110 per nacht inclusief ontbijt.

Bed & Breakfast De Postoari op Terschelling

Postoari.nl

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN