Gepimpt huisje op wielen

We verzamelden de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Met deze gepimpte caravan kun je overal naar toe en heb je al snel het gevoel er helemaal uit te zijn.

Lekkerweg_beeld_49_Huisje Op WielenWat is er zo fijn hier?
Huisje op Wielen verhuurt drie hippe en superleuke gepimpte caravans waarmee je op pad kan.  Ze zijn zo ingericht dat je alleen maar je koffer mee hoeft te nemen en aan de rest is gedacht. Zoals toiletspullen, wc-papier, spelletjes, handdoeken, servies en bestek. Alle caravans hebben hun eigen sfeertje. Zo is er een caravan in Ibiza-stijl met leuke Ibiza-accessoires, maar ook een ‘Green Village’ met een vrolijk bloemenbehangetje. De ‘Pretty Pink’ is een schattige zoete caravan met, hoe kan het ook anders, veel roze.

Wat krijgen we voor een ontbijt?
Je ontbijt moet je natuurlijk een beetje zelf regelen, want je bent onderweg. Wel liggen er sinaasappels en een sinaasappelpers klaar.

Onze tip
In de caravan liggen diverse Op stap in Nederland-boekjes. Dus waar het Huisje op Wielen ook staat, er staat vast iets leuks over je omgeving in deze boekjes.

Leuk om te weten
Er zijn doktersromannetjes aanwezig!

Prijs voor een weekend vanaf € 100 (caravan geschikt voor vier personen). Tegen een vergoeding kan de caravan ook ergens geplaatst worden.

Huisje Op Wielen

Huisjeopwielen.nl

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN