Aan boord in Amsterdam

We verzamelden de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Dit slaapplekje in wereldse sferen op een historische woonboot in het centrum van Amsterdam vonden we ook weer zo leuk.

13.08.23_lekkerweg_le_Maroxidien

Wat is er zo fijn hier?
Je slaapt op een historische woonboot op loopafstand van het Centraal Station en dicht bij het stadscentrum van Amsterdam. Toch is het heerlijk rustig aan boord. Je logeert in de India-, Mexico- of in de Marokko-kamer. De kamers zijn superleuk ingericht. Ze zijn klein maar fijn en hebben een tweepersoonsbed. Op de Mexicaanse kamer vind je leuke nisjes met Maria-beeldjes en in de gele Indiase kamer zijn mooie decoratieve elementen aangebracht.

Wat krijgen we voor een ontbijt?
’s Morgens wordt een biologisch ‘in-de-wolken’-ontbijt in de gemeenschappelijke woonkeuken geserveerd. Het is allemaal lekker en gezond en het wordt geserveerd op een kleurig gedekte tafel. Mooi Indiaas kleedje en een Marokkaanse theepot. Het hoogtepunt is een vers bereid sapje, elke ochtend met andere ingrediënten.

Lekker eten
Een aantal keren per week organiseert de eigenaresse Kathrin een table d’hôtes aan boord. Ze maakt heerlijke wereldse gerechten zoals Spaanse paella of Indiase curry. Alles biologisch en vegetarisch is ook mogelijk.

Leuk om te weten
Bij de intocht van Sinterklaas zit je bij Le Maroxidien op eerste rij! Ook leuk om te weten, Kathrin spreekt vijf talen.

Tweepersoonskamer vanaf € 90 per nacht bij een verblijf van twee tot drie nachten inclusief ontbijt. Parkeerkosten zijn € 15 per gereserveerde nacht.

Le Maroxidien in Amsterdam

Lemaroxidien.com

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN