Slapen in een oude bedstee

We verzamelden de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Slapen in een echte bedstee met schattige deurtjes, dat kan in deze lieve B&B , vlakbij het Grevelingenmeer.

Lekkerweg_27_landelijk_logeren

Wat is er zo fijn hier?
Zo’n fijn wit appartement met een aparte slaapkamer, badkamer en zitkamer. In de slaapkamer slaap je in een romantisch tweepersoonsbed, maar ben je met meer, dan zijn er ook drie bedsteden beschikbaar met schattige deurtjes. Leuk voor kinderen! De deurtjes kunnen dicht en er zitten lampjes in.

Wat krijgen we voor een ontbijt?
Het ontbijtje is uitgebreid en eigenlijk te veel. Daarom komen er zakjes bij, zodat je er een lunchpakket van kunt maken. Er is een grappig ‘doorgeefluik’ waar het ontbijt op de afgesproken tijd wordt neergezet.

Onze tip
Landelijk Logeren ligt vlak bij het Grevelingenmeer en het strand, dus je kan er heerlijk wandelen. In de buurt zijn veel gezellige dorpjes met haventjes.

Lekker eten
Ga naar ’t Kofjekokertje (Kofjekokertje.nl) in Middelharnis. Dit havendorpje met leuke winkeltjes is erg gezellig. Het restaurant ligt aan de haven en je kan er heerlijke slibtongetjes eten.

Prijs per nacht per tweepersoonskamer € 85 inclusief ontbijt. Een luxer arrangement met een wijntje en een badjas is mogelijk.

Bed & Breakfast Landelijk Logeren in Oude Tonge (Zuid-Holland)

Landelijklogeren.nl

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN