Daniëlle startte haar Winkel van Papier

Daniëlle Vos spaarde als kind al stickers en schriftjes en nu combineert ze haar baan in de zorg met haar webwinkel vol papieren schatten.

Vertel eens iets meer over jezelf.
“Ruim twee jaar geleden ben ik geopereerd en daarna kon ik niets anders dan op bed liggen. Ik haalde toen enorm veel energie uit bloggen over webwinkels. Ik heb toen veel nagedacht en precies gezien wat ik wel en juist niet wilde als ik ooit een webwinkel zou starten.”

Hoe gaat het tot nu toe?
“Het gaat echt super, veel beter dan van tevoren gedacht of gehoopt. Een brutaal mens heeft de halve wereld, dus als ik een merk tegenkom wat ik graag wil verkopen, dan mail of bel ik gewoon. Van tevoren was ik erg bang dat ik niets zou snappen van alle administratie, maar dat viel reuze mee. Het is ook echt enorm gaaf als een klant een foto of berichtje mailt of tweet.”

Wat doe je zelf allemaal met de papierspulletjes?
“Het meeste probeer ik weg te houden voor de verkoop, maar er zitten schatten bij die ik zelf echt moet hebben! Zoals de schriftjes van April Story die exclusief bij mij te koop zijn: elke versie heb ik in gebruik, als kasboek, als dagboek, als kladboek en als fotoboek. Verder heb ik de meeste stempels in eigen bezit en ook de rollen masking tape gebruik ik zelf om de bestellingen mee in te pakken. Daarnaast gebruik ik ook Devine Twine en de zakjes uit de categorie inpakken maar. Het valt dus best mee, toch? Oh en kaartjes sturen doe ik tegenwoordig uit eigen voorraad, want daar heb ik tenslotte de mooiste, leukste en liefste verzameld.”

Winkelvanpapier.nl

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN