Smidse op landgoed Voorstonden

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. B&B de Smidse ligt op een landgoed omringd door rust, ruimte en natuur.

B&B Smidse voorstonden kopie

Wat is er zo fijn hier?
B&B de Smidse ligt op een mooie locatie in het groen, tussen de Veluwe en de IJsselvallei, op landgoed de Voorstonden. De oude boerderij is omgetoverd tot een prachtige woonboerderij met gastenverblijf. Originele bedsteedeuren en veel andere authentieke elementen zijn bewaard gebleven. De woonkeuken wordt verwarmd door een AGA fornuis waar gastvrouw Wil je met alle liefde op leert koken. Geniet bij mooi weer op een van de terrasjes in bloementuin of wandel door het aangrenzende parkbos.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het uitgebreide ontbijt staat ’s morgens voor je klaar in de koelkast zodat je zelf kunt bepalen wanneer jouw dag begint. Een meeneemlunch zit hier bij inbegrepen, ideaal voor een dag in de natuur.

B&B Smidse voorstonden2 kopie

Onze tip
Het Hanzestedenpad is bijna eindeloos lang (164 km) en loopt voor de boerderij langs. Van Doesburg tot Kampen leidt deze route je langs de mooiste plekjes.

Lekker eten
Op ongeveer tien minuten fietsen van de B&B ligt pannenkoekbakkerij Reuvershoeve. Na een dag fietsen en wandelen in de natuur kun je bijkomen met een ambachtelijke pannenkoek.

Vanaf € 85,- per nacht op basis van logies en ontbijt.

Smidse-voorstonden.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN