’t Lingeveld in de Betuwe

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In de Betuwe, tussen Arnhem en Nijmegen, vind je een romantische suite in de hooiberg van B&B ’t Lingeveld.

slaapvertrek-hooiberg

B&B ’t Lingeveld ligt op het platteland, in het buitengebied van het dorp Elst. Overnachten kan in een van de kamers, maar nog leuker is te kiezen voor de hooiberg die achter op het erf staat. Op de begane grond vind je de slaapkamer en badkamer, met een romantisch hemelbed en een bad op pootjes. Brocante, landelijk, romantisch en comfort zijn de kernwoorden van je verblijf bij ’t Lingeveld. Bijzonder is de hooizolder boven je slaapkamer, waar je ’s avonds een romantisch plekje vindt en ’s ochtends met een ontbijt de opgaande zon kunt bewonderen. 

Wat krijgen we voor ontbijt?
De keuze is aan jou. Het ontbijt staat voor je klaar in de gezellige gemeenschappelijke ruimte met houtkachel of het wordt naar de hooiberg gebracht zodat je rustig in het hooi kunt opstarten. Warme broodjes, eitje, jus d’orange en fruit uit de Betuwe.

Onze tip
Het erf van de B&B grenst aan een gloednieuw landschapspark, Park Lingezegen. In het park zijn verschillende wandel- en fietspaden uitgezet, variërend van het Lingepad tot Uiterwaardenpad en Fruitpad. Ideaal, de wandelingen sluiten altijd aan op trein of bus.

Lekker eten
Vanaf de hooiberg loop je in 15 minuten naar het centrum van Elst. Daar vind je het eigentijdse en gezellige Dries & Co, favoriet in de wijde omgeving. Bij het zien van alle mooie hammen aan het plafond moet je eigenlijk wel even de plank met charcuterie bestellen in combinatie met een goed glas wijn.

Vanaf € 82,50,- per nacht inclusief ontbijt.

Hetlingeveld.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

hooiberg-badkamer

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN