Theeschenkerij Boerengoed

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere (slaap-)adressen. Allemaal fijn voor een dagje uit, weekendje weg of wat langer ertussenuit. Aan de rand van de Veluwe, in Oosterwolde, ligt in de achtertuin van een boerderij Theeschenkerij Boerengoed. 

Wat is er zo fijn hier?
De theeschenkerij van Gea is een hartverwarmende plek. Een oude schuur is omgebouwd tot theehuis. Romantisch en een beetje Engels. In de winter is het binnen goed toeven bij het haardvuur, in de zomer is er plek op de veranda in een van de schommelstoelen of in de schaduw van de fruitbomen met zicht over de weilanden. In de tuin staat een felgekleurde pipowagen, het Keetje van Geetje, waarin je met een paar vriendinnen welkom bent voor een high tea. Dit alles is aangekleed met bloemen, ruitjes en krijtborden met mooie quotes. Op tafel staat een kletspot vol met vragen, dilemma’s en leuke suggesties om over te kletsen.

Wat staat er op de kaart?
Op de kaart staan tientallen soorten thee, met namen als Kus van de boer, Oma’s appeltaart en Stressweg. Kies je favoriete thee en bestel er gelijk een huisgemaakt taartje bij. Of reserveer voor een high tea: de Boer’n high tea, de Babyshower high tea, de High-chocolate of misschien wel de Boer’n wellness.

Onze tip (uit eigen ervaring geproefd)
Een kopje Geluksmoment met daarbij een stukje zelfgemaakte aardbeikwarktaart (afhankelijk van het seizoen).

Eropuit (leuk te combineren met)
Theeschenkerij Boerengoed heeft een arrangement voor een origineel dagje uit: het Teuten & Toeren-arrangement. Na een kop koffie of thee met lekkers in de tuin staat er een oldtimer voor je klaar om een dagje over de Veluwe of langs de IJssel te toeren. Een picknickmand mee en genieten.

Vanaf € 18,95 per persoon voor de Boer’n high tea.

Boeren-goed.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland. Bekijk ook haar andere theetuin tips.

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN