7x moderne borduurpakketten voor beginners

borduurpakketten

Handwerken is weer helemaal terug, en vooral door de moderne varianten van breien, borduren en haken doen we het graag. 5x moderne borduurpakketten voor beginners. 

De borduurpakketten

Leer quotes borduren

Bij Irisborduurt.nl vind je verschillende borduurpakketten, voor beginners en gevorderden en met de kruissteek of voor vrij borduren. Zo vonden wij dit pakket met de quote ‘we rise by lifting others’. Liever een andere quote? We vonden er ook een met de tekst ‘courage above fear’ en nog een met ‘baby steps still move us forward’ erop. Genoeg keuze dus, en allemaal voor de beginneling.

borduurpakketten

Vintage plantje

We werden meteen verliefd op dit vintage borduurpakket van Van De Huismus. In de kit vind je alles wat je nodig hebt om je eerste borduurwerk te maken. En je krijgt er zelfs een schaar bij die net zo mooi als handig is. Je koopt dit pakket via Etsy en steunt er meteen een lokale ondernemer mee. Fijn!

borduurpakketten

Kleurrijke kever

Nog een borduurpakket van Nederlandse bodem. Illustrator Marijke Buurlage kwam op het idee voor borduurpakketten toen ze haar moeder bezig zag met het handwerk. Marijke maakt de illustraties, haar moeder maakt er borduurpatronen van. Hoe leuk! Naast het pakket met de kever zijn er ook nog andere pakketten; met bloemen of cactussen.

borduurpakketten

Plantjes op de vensterbank

Op de website Hipgemaakt.nl vind je niet alleen borduurpakketten, maar ook pakketten voor bijvoorbeeld punch needling en macramé. Wij vonden dit pakket met huisplanten, maar er zijn er nog veel meer om mee te beginnen.

planten

Gezicht naar de zon

Hoewel Weareknitters.nl vooral bekend staat om de moderne breipakketten, hebben ze tegenwoordig veel meer dan dat. Sinds kort vind je hier ook moderne borduurpakketten met verschillende ontwerpen. Wij werden vooral blij van deze zon. Bijna alle pakketten zijn voor beginners bedoeld.

zon

Vier de seizoenen

Manon van Threading the Seasons heeft in haar Etsy-shop allerlei moderne borduurpakketten voor beginners. Online editor Bente probeerde de borduurkit ‘Spring’ en was positief verrast. Hoewel de instructies in het Engels zijn, komt Manon uit Nederland. Fijn dus voor de bezorging.

borduurkit

De jungle in

Maak je huis een tikkie groener met dit borduurpakket van Junglembroidery. Wat dit DIY-pakket extra leuk maakt, is dat de bladeren bestaan uit allerlei verschillende soorten steken. Heb je het patroon eenmaal af, dan heb je heel wat steken onder de knie gekregen. Goede leerschool.

borduurpakketten

Lees meer

Tekst Bente van de Wouw

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN