Flow Promo: Kreadoe

Zoek je inspiratie op het gebied van papier bewerken, tekenen en schilderen, stempelen, meubels maken, borduren, breien, mozaïeken of haken? Ga dan eens kijken bij KreaDoe, een event voor creatieve inspiratie in de Jaarbeurs in Utrecht.

Officieel beursbeeld KreaDoe kopieWe kijken bij Flow graag hoe illustratoren, papierkunstenaars, edelsmeden of pottenbakkers de meest wonderschone creaties maken. Dat inspireert ons om zelf dingen te maken. Bij KreaDoe draait het ook om zelf aan de slag gaan. Er zijn tijdens dit evenement bijna honderd verschillende workshops die je kunt volgen, zoals die van Claire Boeter op het Haakplein. Je kunt er ook meewerken aan een replica van Van Gogh, die bezoekers in elkaar zetten met honderden handwerkjes.

Of neem een kijkje bij de Project Life-activiteiten. Misschien heb je deze nieuwe manier van een dagboek bijhouden al eens gezien? Je stopt kaartjes, papieren, foto’s en mooie woorden in plastic hoesjes en creëert zo een overzicht van je leven. Dat levert vaak een verrassend beeld op, vol herinneringen aan mooie momenten.

Ben je nieuwsgierig wat andere creatievelingen maken en wat er allemaal mogelijk is? Bij KreaDoe in de Jaarbeurs in Utrecht vind je van 28 oktober tot en met 1 november inspiratie, de laatste trends, technieken en mooie materialen.

KreaDoe logo 2015

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN