Hoe vieren onze Party Lovers-illustratoren zelf het liefst een feestje? #1: Femme ter Haar

Femme ter Haar

In deze serie vragen we de zes illustratoren uit het nieuwe Flow Paper Book for Party Lovers: hoe ga je te werk? Wat maakte je voor het boek? En natuurlijk: hoe vier je zelf het liefst een feestje? Deze keer: Femme ter Haar uit Utrecht.

Wat is jouw favoriete manier van een feestje vieren? Buiten of binnen? Met een paar vrienden of een grotere groep? Spontaan of tot in de puntjes geregeld? De zes illustratoren die allerlei moois voor ons nieuwste boek aanleverden, dachten daar allemaal verschillend over. Voor de een is een huisfeest met een paar vrienden favoriet, de ander kiest voor een picknick in de natuur.

Femke, wat maakte je voor het Paper Book for Party Lovers?

“Ik maak het liefst sfeervolle beelden over menselijke thema’s. Voor dit boek maakte ik – heel toepasselijk – een gezellige, kleurrijke serie met het thema ‘Birthday Party’.”

Hoe ga je te werk?

“Het belangrijkste vind ik het vangen van de juiste sfeer en de keuze voor het kleurenpalet. Ik begin met het maken van een heleboel kleine schetsen en werk de illustratie dan uit. Ik werk analoog en gebruik waterverf, gouache en potloot.”

Hoe vier je zelf het liefst een feestje?

“Met vrienden, drankjes en snacks, tijdens een huisfeestje!”

Over het nieuwe Flow Paper Book for Party Lovers

Er is weer een nieuwe editie van het Flow Book for Paper Lovers. Deze keer in het teken van feest: het Flow Paper Book for Party Lovers.

Voor deze editie bedachten we zes feestthema’s: Birthday party, Eighties party, Picknick party, Cocktail party, Glamour party en Animal party – en we maakten er sprankelende paper goodies bij. Want één ding weten we zeker: er is altijd een reden voor een (mini-)feestje.

Meer lezen

Tekst Caroline Buijs  Fotografie Femme Arthur Martin

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN