Met de camper dicht bij de stad overnachten: het kan in Den Bosch

Camperplaats

De zon laat zich de afgelopen week lekker vaak zien. Voor sommigen een reden om er met de camper op uit te trekken. Bijvoorbeeld naar een nieuwe camperplaats in Den Bosch.

De een huivert misschien nog bij het idee om nu op pad te gaan met een camper, terwijl de ander niet kan wachten. Volgens dit artikel van AD zijn er genoeg liefhebbers die de nieuwe camperplek in Den Bosch al hebben uitgeprobeerd. Want zeggen ze: “We hebben een douche, toilet en stromend water in de camper, dus we hoeven niet echt te kamperen.”

De camperplaats bevindt zich iets buiten het centrum van Den Bosch, dus de binnenstad is gemakkelijk lopend en fietsend te bereiken. Toch heb je volgens de gasten een beetje het gevoel alsof je in de natuur zit. “De ganzen waren ’s ochtends vroeg al aan het gakken.”

Camperdrive

Op het terrein vind je douches, wc’s en wasbakken. Extra handig wanneer je bijvoorbeeld zelf geen sanitair in je camper hebt. De Camperdrive, zoals de plaats ook wel genoemd wordt, breidt straks nog uit naar meer plekken, maar nu kun je er al met 24 campers staan. Én is 24 uur uur per dag, het hele jaar door geopend (ook fijn voor de bikkels onder ons, die het zien zitten om er bijvoorbeeld in december op uit te gaan). Je vindt de camperplaats aan de Fuik in de Brabantse hoofdstad.

Meer lezen

Tekst Rachel Vieth  Fotografie Fabian/Unsplash.com

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Volg in je eigen tempo.

BEKIJK DEZE TRAINING