Flow Weekly – meest gestelde vragen 

Flow Weekly is het wekelijkse schriftje voor maar 99 cent.

Waarom wordt Flow Weekly niet meer gemaakt?
We hebben ruim een jaar met veel plezier je wekelijkse schriftje gemaakt, maar het is nu weer tijd voor iets anders. We hebben veel leuke nieuwe projecten op de plank staan bij Flow. Daar houden we je natuurlijk graag van op de hoogte.

Wanneer verschijnt de laatste Flow Weekly?
Op 24 december 2015 ontvang je als abonnee de laatste Flow Weekly: Flow Weekly editie 52. Ook is hij dan voor het laatst te verkrijgen in de winkel.

Wat gebeurt er met mijn abonnement?
Als je Flow Weekly-abonnement langer doorloopt dan het laatste nummer, wordt je abonnement automatisch omgezet in een abonnement op een ander product van Flow. In de brief die je bij Flow Weekly editie 45 hebt ontvangen, staat precies welk alternatief wij voor je hebben. Heb je geen brief ontvangen? Bel dan naar 088-5500121 voor meer informatie over jouw abonnement op Flow Weekly.

Hieronder een kort overzicht:

  • Flow Weekly-abonnement – Wanneer je een abonnement hebt op Flow Weekly zal dit automatisch worden omgezet in een Flow Magazine-abonnement. Op het Flow Magazine-abonnement zijn dezelfde voorwaarden van toepassing als op het Flow Weekly-abonnement. Heb je een aflopend abonnement of heb je je abonnement inmiddels opgezegd? Dan geldt deze einddatum ook voor het abonnement op Flow Magazine. Heb je een doorlopend abonnement op Flow Weekly? Dan geldt pas met ingang van de volgende betalingstermijn de abonnementsprijs van Flow Magazine. De eerste Flow Magazine ontvang je op 13 januari 2016.
  • Flow Weekly-abonnement en Flow Magazine-abonnement – Heb je een abonnement op Flow Weekly en ontvang je ook Flow Magazine, dan wordt je abonnement automatisch omgezet naar een Flow Special-abonnement. Op het Flow Special-abonnement zijn dezelfde voorwaarden van toepassing als op je Flow Weekly-abonnement. Heb je een aflopend abonnement of heb je je abonnement inmiddels opgezegd? Dan geldt deze einddatum ook voor het Flow Special-abonnement. Heb je een doorlopend abonnement op Flow Weekly? Dan geldt pas met ingang van de volgende betalingstermijn de abonnementsprijs van Flow-Specials. Je ontvangt de eerste Flow-Special op dinsdag 9 februari 2016.
  • Flow Weekly-abonnement en Flow Magazine-abonnement én Flow Special-abonnement – Heb je een abonnement op Flow Weekly, op Flow Magazine en op de Flow-specials, dan verlengen we jouw abonnement met het aantal edities ter waarde van het tegoed van je Flow Weekly-abonnement. Zo kun je langer genieten van wat Flow je te bieden heeft. Je abonnement op Flow Weekly wordt dus automatisch omgezet in een verlenging van je abonnement op Flow Magazine, waardoor je de factuur voor Flow Magazine later ontvangt dan je gewend bent.
  • Flow Vaak-abonnement – Wanneer je Flow Vaak-abonnee bent, wordt je abonnement overgezet naar het Flow Spoil Yourself-abonnement. Je ontvangt dan 8x Flow Magazine en daarnaast, in plaats van Flow Weekly, zes speciale uitgaven van Flow. De eerste special kun je vanaf 9 februari verwachten. Je abonnement op Flow Weekly wordt automatisch omgezet in een Flow Spoil Yourself-abonnement. Op dit moment zijn dezelfde voorwaarden van toepassing als op je Flow Weekly-abonnement. Heb je een aflopend abonnement of heb je je abonnement inmiddels opgezegd? Dan geldt die einddatum ook voor het Flow Spoil Yourself-abonnement. Heb je een doorlopend abonnement op Flow Weekly? Dan geldt pas met ingang van de volgende betalingstermijn de abonnementsprijs van het Spoil Yourself-abonnement.
  • Flow Spoil Yourself-abonnement – Op dit moment heb je een abonnement op alle Flow-producten: 8x Flow Magazine, 4x Flow-specials en 52x Flow Weekly. In jouw abonnement zal Flow Weekly in 2016 worden vervangen door twee extra Flow-specials. In totaal ontvang je dus zes dikke Flow-specials. Je abonnement wordt automatisch omgezet naar het nieuwe Spoil Yourself-abonnement. Op je nieuwe abonnement zijn dezelfde voorwaarden van toepassing als op je huidige. Heb je een aflopend abonnement of heb je je abonnement inmiddels opgezegd? Dan geldt die einddatum ook voor je nieuwe abonnement. Heb je een doorlopend abonnement? Dan geldt pas met ingang van de volgende betalingstermijn de abonnementsprijs van het nieuwe Flow Spoil Yourself-abonnement.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik de compensatie krijg?
De abonnementenservice van Flow zet je abonnement automatisch over, zie de informatie hierboven. Als je hier meer vragen over hebt, kun je contact opnemen met de abonnementenservice via 088-5500121.

Wanneer krijg ik mijn eerste Flow-product na de abonnement-overzetting thuisgestuurd?
De eerste reguliere Flow komt uit op 13 januari 2016, de eerste Flow-special van 2016 komt uit op 9 februari 2016.

Is er ook een andere optie behalve een ander soort abonnement op Flow?
Kies je liever voor een abonnement op een ander tijdschrift, of wil je het overgebleven abonnementsgeld teruggestort krijgen? Bel dan naar 088-5500121 op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur. Dat kan tot en met 11 december 2015.

Wat gebeurt er met Flow Weekly online?
Het Instagram- en Facebook-account van Flow Weekly worden beide stopgezet op 31 december 2015.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?
Als deze pagina met meest gestelde jouw vraag niet heeft beantwoord, kun je het beste contact opnemen met de abonnementen service via 088-5500121.

Abonnement buiten Nederland

Mijn abonnement is nog niet afgelopen, krijg ik een compensatie?
Het is helaas niet mogelijk om net zoals bij abonnementen die zijn afgesloten in Nederland je Weekly-abonnement om te zetten in een abonnement op Flow Magazine. De waarde van de Weekly’s die nog zijn overgebleven bij je abonnement wordt ruim omgezet in een cadeaubon van €7,50 voor de webshop van Flow. Via de post heb je als het goed is een brief gekregen met een persoonlijke kortingscode. Geen brief ontvangen? Mail dan naar flow@todaysco.nl voor meer informatie over jouw abonnement op Flow Weekly.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik de compensatie krijg?
De compensatie in de vorm van korting in de Flow-webshop wordt berekend als je de code in je winkelmandje invoert. Deze code staat in de brief die je met de post hebt ontvangen.

Ik heb de kortingscode niet ontvangen. Hoe kom ik daar alsnog aan?
Als je de kortingscode niet binnen hebt gekregen, maar wel denkt dat je die gekregen zou moeten hebben, kun je contact opnemen met Flow via flow@todaysco.nl

Hoelang is de code geldig?
De kortingscode die je hebt gekregen is geldig tot en met 31 januari 2016. Daarna is hij niet meer te gebruiken in de webshop.

Waar kan ik terecht met mijn vragen?
Als deze pagina met meest gestelde vragen jouw vraag niet heeft beantwoord, kun je het beste contact opnemen met de abonnementen service via 088-5500121.