Zakelijke klanten

Word jij onze zakelijke klant?

Wil jij Flow gaan verkopen? Daar worden we heel blij van! Daarom zetten we de voordelen voor je op een rij. Als zakelijke klant:

 • Ontvang je voordeelkorting
 • Ontvang je de bestelling op elk gewenst adres
 • Heb je persoonlijk contact met een vast aanspreekpunt

Korting voor zakelijke klanten

Wil jij standaard het nieuwste nummer van Flow in je winkel hebben liggen? Neem dan contact op met onze collega’s van Aldipress.

Als je andere Flow-producten of af en toe een nummer naar keuze wilt (ver)kopen, kun je die in de Flow Webshop met korting kopen. Dit kan vanaf € 250 (exclusief verzendkosten). Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan een mail naar redactie-flow.nl@dpgmedia.nl voor meer informatie.

Shoptegoed
Wanneer je producten met korting in onze webshop koopt, spaar je automatisch shoptegoed. Bij elke bestelling die je plaatst, wordt er 5% van het bestede bedrag gespaard voor een shoptegoed. Begin december 2020 ontvang je via de mail een kortingscode met de waarde van het opgebouwde shoptegoed. Dit tegoed is direct te besteden in de webshop (geldig t/m 31 december 2020). In 2020 bouw je shoptegoed op van 1 december 2019 t/m 30 november 2020. Dit wordt uitgekeerd in december 2020.

Actievoorwaarden:

 • Het shoptegoed wordt berekend over het bestede bedrag exclusief Workman-producten en verzendkosten.
 • Het shoptegoed wordt opgebouwd over de periode 1 december 2019 t/m 30 november 2020.
 • Het shoptegoed wordt uitgekeerd in de vorm van een kortingscode. Het bedrag is te besteden in de webshop van Flow.
 • Het shoptegoed dient in een keer besteed te worden in de maand december 2019.
 • Het shoptegoed kan niet worden gebruikt voor Workman-producten, voordeelpakketten, sale-producten en verzendkosten.
 • Het shoptegoed is eenmalig inwisselbaar, overgebleven tegoed vervalt.

Veelgestelde vragen
Hieronder vind je de meestgestelde vragen over zakelijke bestellingen. Staat jouw vraag er niet bij? Mail dan naar redactie-flow.nl@dpgmedia.nl .

 • Ik ben een zakelijke klant en wil korting op producten. Hoe werkt dit?

Als zakelijke klant kun je (bij een besteding vanaf € 250, exclusief verzendkosten) producten van Flow kopen met korting. Stuur een e-mail met welke producten je wilt (ver)kopen (specials of producten zoals stationery) en het te verwachten bestedingsbedrag voor je (eerste) bestelling naar redactie-flow.nl@dpgmedia.nl . Je ontvangt dan jouw persoonlijke code via de mail. Wil je het magazine verkopen, neem dan contact op met onze collega’s van Aldipress.

 • Op welke producten krijg ik korting?

De kortingscode is in te wisselen op alle producten, m.u.v. Workman-producten, sale-producten en voordeelpakketten. Het is niet mogelijk om meerdere kortingscodes te combineren.

 • Ik heb geen factuur ontvangen van mijn bestelling, kan ik die alsnog krijgen?

Jazeker. Stuur je een mailtje naar redactie-flow.nl@dpgmedia.nl met je ordernummer?

 • Wat is shoptegoed?

Loyale klanten sparen shoptegoed op. Bij iedere bestelling spaar je automatisch 5% van het bestede bedrag op als tegoed. In december 2020 ontvang je de kortingscode met de waarde van het opgebouwde shoptegoed. Dit tegoed is te besteden in de webshop. Meer informatie over het shoptegoed vind je halverwege deze pagina.

 • Zijn de productprijzen exclusief btw?

Voor B2B-orders zijn de prijzen exclusief BTW. Als zakelijk klant krijg je vanaf € 250 besteding korting op je bestelling en spaar je automatisch voor shoptegoed.

 • Hoeveel verzendkosten betaal ik?

Plaats je een zakelijke bestelling, dan betalen wij de verzendkosten voor je. We verzenden onze producten via PostNL met Track&Trace.

 • Mijn vraag staat er niet bij. Hoe kan ik mijn vraag stellen?

Stuur een e-mail naar redactie-flow.nl@dpgmedia.nl . We reageren zo snel mogelijk.

Ons merk
“Flow is een tijdschrift zonder haast. Een echt mindstyle merk, met artikelen die passen bij de tijdgeest. Nuchter, creatief en herkenbaar. Voor onze lezers is Flow meer dan een blad.”
– Astrid van der Hulst en Irene Smit, Creative directors Flow

Leonie van de winkel Kek Delft is een vaste zakelijke klant van Flow: “We worden altijd heel blij van Flow. De kwaliteit van het blad, de inhoud, maar zeker ook de papierkeuze en prachtige covers passen perfect bij onze mixstore. Mensen komen voor een lekkere kop koffie, en daar sluit een momentje voor jezelf met een mooi tijdschrift goed bij aan. Eén Flow Magazine op de leestafel en een stapeltje nieuwe in de winkel werkt erg goed. Mensen nemen graag een mooie Flow mee naar huis.”

Zie jij klanten, relaties of collega’s weleens worstelen met het hoog houden van alle ballen, en zou je ze inzichten willen geven en oplossingen willen aandragen? Flow helpt je daar graag bij. Met inzichten en inspiratie over andere keuzes maken, simpeler leven en klein geluk. Flow denkt mee over hoe je het leven kunt leven in deze snel veranderende wereld. Naast het magazine heeft Flow ook specials met steeds een ander creatief of psyche thema. Denk aan het bekende Book for Paper Lovers, het Vakantieboek en het Mindfulness Werkboek. Ook brengen we elk jaar een Flow Agenda en Scheurkalender uit en verkopen we stationery.