Zakelijke klanten

Word jij onze zakelijke klant?

Wil jij ook Flow gaan verkopen? Daar zouden we heel blij mee zijn. Als zakelijke klant van Flow heb je de volgende voordelen:

  • Je ontvangt voordeelkorting
  • We tonen jouw winkel in onze store locator
  • We bezorgen op een gewenst adres
  • Je hebt persoonlijk contact met een vast aanspreekpunt

Ons merk
“Flow is een tijdschrift zonder haast. Een echt mindstyle merk, met artikelen die passen bij de tijdgeest. Nuchter, creatief en herkenbaar. Voor onze lezers is Flow meer dan een blad.” (bron: Sanoma.nl)
– Astrid van der Hulst en Irene Smit,  Creative directors Flow

“We worden altijd heel blij van de Flow. De kwaliteit van blad, inhoud, maar zeker ook de papier keuze en prachtige covers passen perfect bij onze mixstore. Mensen komen voor een lekkere kop koffie. Bij een momentje voor jezelf sluit daar een mooi tijdschrift goed bij aan. Eén Flow Magazine op de leestafel en een stapeltje nieuwe in de winkel werkt erg goed. Mensen nemen graag een mooie Flow mee naar huis.”
– Leonie Hulsemans, Kek Delft

Wil jij je klanten, relaties of collega’s inzicht geven in het soms zo drukke leven dat we leiden, en oplossingen aandragen? Flow helpt daarbij, met inzichten en inspiratie over andere keuzes maken, simpeler leven en klein geluk. Flow denkt mee over hoe je het leven kunt leven in deze snel veranderende wereld. Naast het magazine heeft Flow creatieve en psyche-specials, telkens met een ander thema. Denk aan het bekende Book for Paper Lovers, het Vakantieboek en het Mindfulness Werkboek. Ook brengen we elk jaar een Flow Agenda en Scheurkalender uit en verkopen we stationery.

Korting voor zakelijke klanten
In de Flow Webshop kun je onze producten met korting kopen. Wil je voor meer dan 250 euro Flow-producten (ver)kopen? Dan kun je gebruik maken van de bestelkorting. Je ontvangt een kortingscode die je kunt invullen bij het winkelmandje. Mail naar business@flowmagazine.com voor meer informatie.