10 jaar Flow

Flow viert haar tienjarig jubileum met 10 levenslessen die actueler zijn dan ooit. Al tien jaar brengt Flow de boodschap om trager te leven, geluk in de kleine dingen te vinden, om te gaan met keuzestress en het leven met al haar ups en downs te omarmen. Flow-onderzoek laat zien dat vrouwen het inmiddels wel weten, maar nog niet in praktijk kunnen brengen. En wetenschapper Margriet Sitskoorn beaamt dat: onze hersenen moeten keihard werken om de wereld vol nieuwe prikkels nog aan te kunnen. Dat maakt Flow populairder dan ooit, en, als een van de weinige Nederlandse bladen, succesvol op een wereldwijde schaal. Inmiddels worden er dagelijks wereldwijd meer dan 7.000 Flow-producten verkocht en verschijnt Flow in 39 landen, in 4 talen en in vele vormen online en offline. Flow viert het jubileum met Het grote vertraagboek (25 september in de winkel) en een extra dik jubileumnummer (10 oktober in de winkel), beide vol actuele levenslessen.

 

Factsheets

Klik op de link om de factsheet te downloaden:

 

Beeld

Mercur d’Or/LOF-prijs 2018

Flow ontving op 13 december de eervolle Mercur d’Or/LOF-prijs 2018. De felbegeerde oeuvreprijs werd toegekend tijdens de jaarlijkse Mercur-uitreikingen, dé vakprijzen voor de magazine-mediabranche. Met de oeuvreprijs wordt een persoon of een magazinemerk geëerd vanwege ‘langdurige en opvallende prestaties op de Nederlandse magazinemarkt’.

Klik op de afbeelding en sla vervolgens de afbeelding op.

 

Flow 10 jaar

Klik op de afbeelding en sla vervolgens de afbeelding op. Voor high res afbeeldingen mail naar info@buitendelijntjescommunicatie.nl o.v.v. Jubileumfoto’s.

Fotografie: Danique van Kesteren

Deze informatie is beschikbaar voor journalistieke producties. Journalisten met aanvullende vragen of interviewverzoeken kunnen contact opnemen met Marjet Heins, 0653930553 of info@buitendelijntjescommunicatie.nl.