Extra voordelen als Flow-abonnee

Natuurlijk zijn wij van Flow erg blij met iedereen die Flow leest, maar we zijn in het bijzonder blij met abonnees. Sowieso omdat we het een eer vinden dat iemand voor ons kiest en ons wil volgen, maar ook omdat we dankzij de abonnees Flow kunnen blijven maken en kunnen blijven voorzien van verrassende paper goodies. We proberen abonnees dan ook extra te verwennen met aanbiedingen, cadeautjes en acties. Op deze pagina lees je wat de voordelen zijn van een abonnement op Flow.

  • Korting in de Flow Shop
   Je krijgt 10% korting op geselecteerde producten bij je bestelling.
  • Korting op specials
   Als abonnee op Flow Magazine kun je je abonnement uitbreiden en al onze specials (vier per jaar) met korting thuisbezorgd krijgen.
  • Gratis digitale Flow
   Je kunt Flow ook gratis digitaal lezen op je tablet en telefoon via Tijdschrift.nl/activeer.
  • Eerder in huis
   Je krijgt Flow thuisbezorgd vóór het nummer in de winkel ligt.
  • 50% actiekorting tweede tijdschriftabonnement
   Bijvoorbeeld vtwonen of Libelle. De korting geldt in de actieperiode (eerste termijn) van het extra abonnement. Kijk voor de voorwaarden op Bladopproef.nl/abonneevoordeel of bel 0800-0517.
  • 25% korting op Tijdschrift.nl
   Voor slechts €7,50 per maand (i.p.v. €9,99) krijg je toegang tot meer dan 75 digitale tijdschriften. Ga voor meer informatie naar Tijdschrift.nl/abonnee.

Nog geen abonnee? Bekijk onze abonnementen.

Deze abonneevoordelen zijn alleen geldig voor abonnees in Nederland. Een aantal abonneevoordelen geldt alleen voor abonnees met een doorlopend abonnement.

Fotografie Beetjehome