B&B De Vrijstaten

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Dit idyllische boerderijtje in Overijssel kleurt je dag. Zelfs op een regenachtige dag schijnt hier de zon.

Wat is er zo fijn hier?
B&B de Vrijstaten lijkt aan het eind van de wereld te liggen, verstopt in nationaal park de Weerribben (Overijssel). Hier is stilte nog echte stilte. De B&B en het vrijstaande vakantiehuis zijn met smaak ingericht. Door het gebruik van kleur, verschillende prints, warme stoffen en de grote openslaande tuindeuren is het hier altijd zonnig.

Vrijstaten4

Wat krijgen we voor ontbijt?
Verblijf je in de B&B dan staat een uitgebreid ontbijt voor je klaar in de gezellige woonkeuken van Fred en Annebel. Mooi servies, verse broodjes en lekkere extra’s maken van het ontbijt een feestelijk begin van de dag.

Vrijstaten3

Onze tip
Nationaal Park de Weerribben bestaat uit water, rietlanden, moerasbos en grasland. Je ontdekt de schoonheid van de natuur het beste per fluisterbootje, eventueel met picknickmand. Laat de rust op je inwerken, terwijl je geruisloos door de wateren vaart.

Vrijstaten2

Lekker eten
De voormalige eigenaren van Theehuis Dennenoord weten als geen ander wat lekker is. Graag laten ze je mee proeven van hun kookkunsten tijdens de table d’hôte. Schuif aan en geniet van een smakelijk diner met bijpassende wijnen.

Vanaf € 80,- per nacht, te reserveren vanaf 01 april 2016.
Devrijstaten.nl

Vrijstaten5

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN