Hans en Grietje-huisjes

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. De vakantiehuisjes Dennenoord in Nutter hebben een hoog Hans & Grietje-gehalte en liggen in het mooie Twente.  

_9110884.JPGWaarom is het zo fijn logeren hier?
Dennenoord ligt in het mooie landschap van noordoost Twente op een steenworp afstand van het historische stadje Ootmarsum. De zeven ‘Hans en Grietje’-huisjes zijn gezellig ingericht met een fijn behangetje, geruite kussens, bloemetjes servies en gezellige schilderijtjes. De huisjes hebben namen als Roodborst en Vink. Op het erf is een schattig speeltuintje met een leuke boomhut.

Dennenoord2
Onze tip
De Duitse grens is hier drie kilometer vandaan, stadjes zoals Lingen & Bad Bentheim zijn erg leuk voor een dagje over de grens.

Lekker eten
Op het erf vind je het leukste theehuis van Overijssel, bekend om de originele Afternoon Tea en High Tea. Achter het theehuis ligt een mooi restaurant in een oude schuur. In ’the Barn’ kun je heerlijk eten op de veranda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leuk om te weten
Er is ook een theewinkeltje aanwezig waar je thee, jam en servies kunt kopen, maar ook hippe interieurspullen.

Prijs per weekend voor een tweepersoonshuisje vanaf € 235,- en prijs per weekend voor een 6 persoonshuisje vanaf € 245,-

Vakantiehuisjesdennenoord.nl

 

 

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training ga je zorgen voor jezelf. Je neemt de tijd om je af te vragen hoe het echt met je gaat en je last rust- en reflectiemomenten in.

BEKIJK DEZE TRAINING