De Vrijheerlijkheid in Zuid-Limburg

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Op een heuvel in Zuid-Limburg ligt Hoeve de Vrijheerlijkheid waar je een warm welkom krijgt. 

vrijheerlijkheid

Wat is er zo fijn hier?
Versierde takken, verse bloemen, sfeervolle hoekjes en met zorg geselecteerde meubels. Overal is aan gedacht bij Hoeve de Vrijheerlijkheid. Samen spelletjes spelen aan de lange tafel, met een beetje geluk sleetje rijden op de hellingen en terwijl je kinderen zich vermaken op het erf, geniet jij van een glas wijn bij de open haard. Of je trekt je even terug in de hangstoel.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het ontbijt maak je zelf klaar.

Onze tip
De Kroegjesroute leidt je al wandelend langs de leukste plekjes van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Rondom de Vijlenerberg liggen tien eetcafés en herbergen waar je tijdens of na je wandeling wat kunt eten of drinken. Vergeet zeker niet Boscafé ’t Hijgend Hert aan te doen.

Lekker eten
Wanneer je in Zuid-Limburg bent kun je eigenlijk niet om Herberg de Smidse heen. Vanuit je verblijf loop je zo naar dit nostalgische restaurant toe.

Overnachting vanaf € 290,- per weekend.

www.vrijheerlijkheid.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

vrijheerlijkheid4

Promotional image Promotional image

13 t/m 19 maart

Een week voor jezelf

Een uurtje per dag in je eigen tijd, met extra tips en live momenten via Instagram.

ZO DOE JE MEE