Hutje op de heide: een bijzondere plek om te overnachten

hutje op de heide

Ben jij op zoek naar een hutje op de heide? Bij Slapen op de Heide slaap je niet in een hutje, maar in een heerlijk huis dat zo uit een sprookje lijkt te komen.

20160208_Slapenopdeheide_3

Wat is er zo fijn hier?
Dit idyllisch huis staat midden in het bos. Omringd door bomen, heide en vennen lijkt dit hutje op de hei met rood-witte luiken rechtstreeks uit een sprookje te komen. Dit vakantiehuis – voor 5 personen – is onlangs volledig gerenoveerd. Hier kruip je gezellig samen bij de houtkachel of zit je bij mooi weer tot ’s avonds laat buiten, met alleen het geluid van de natuur om je heen.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Dat mag je zelf verzorgen. Het huisje heeft een volledig uitgeruste keuken, waar je zelf een eitje kunt koken, broodjes in de oven kunt verwarmen en een lekkere kopje koffie of thee kunt zetten.

20160208_Slapenopdeheide_2

Onze tip
Bij het huis staan twee fietsen klaar. Spring op de fiets en rij door het mooie Markdal naar Breda. Je wordt beloond met gezellige terrasjes, winkelstraten en een sfeervol historisch centrum.

Lekker eten
Pannenkoekenhuisje ’t Smokkelaartje zit op loopafstand. In de winter is de loungebank bij de haard favoriet, ’s zomers is het terras een fijne tussenstop tijdens je boswandeling.

20160208_Slapenopdeheide_1

  • Dit hutje op de heide is alleen te huur per weekend of week, vanaf €425,- per weekend. Slapenopdeheide.nl
  • Meer bijzondere overnachtingen vind je hier.

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

Promotional image Promotional image

Meer dan 150 pagina’s met paper goodies

Flow Paper Book for Nature Lovers

Een lekker dik boek met patronen en illustraties van Flow illustratoren. Een Paper Book van Nature Lovers voor Nature Lovers.

Bestel zonder verzendkosten