KunstKeten in Drenthe

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Bij Kunstketen in Drenthe slaap je in een kunstwerk, op een groene locatie naar keuze.

20160307_KunstKeten3

Wat is er zo fijn hier?
Er zijn vier logeerketen die door vier kunstenaars zijn voorzien van kunst. Je kunt een KunstKeet huren en plaatsen in de vrije natuur. Het werkt heel eenvoudig. Kies een keet die bij je past, selecteer een van de elf locaties van Staatsbosbeheer en pak je koffer. De keet staat voor je klaar, met opgemaakt bed, een keukentje met basisbenodigdheden, koffie en thee, een zithoek en luie stoelen voor buiten. Dichter bij de natuur kun je niet zijn in Nederland.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Ontbijt verzorg je zelf. Koffie en thee is in de KunstKeet aanwezig.

20160307_KunstKeten2

Onze tip
Wanneer je de door jou geselecteerde keet laat plaatsen bij de Offerplaats, maak dan een wandeling over het Boomkroonpad van Staatsbosbeheer. Hoog tussen de toppen van de bomen in Drouwen.

Lekker eten
De KunstKeten staan midden in het groen, maar toch ook op loop- of fietsafstand van een dorpje. Kies je voor locatie Braamsplas, wandel dan ’s avonds naar restaurant Rikus in Eext voor een culinaire verrassing.

20160307_KunstKeten1

Overnachting KunstKeet vanaf € 150,- per nacht, maximaal 3 nachten.

Kunstketen.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

 

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Volg in je eigen tempo.

BEKIJK DEZE TRAINING