Slapen op een boerderij

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. De boerderijkamers Erve Deperman in Reutum, Overijssel bieden rust en ruimte, maar kunststadje Ootmarsum en de boerderijspa zijn ook vlakbij.

Boerderijkamers Erve Deperman in Reutum (Overijssel)

ErveDeperman1

Wat is er zo fijn hier?
Je logeert in een rijksmonument, heel landelijk en dichtbij het kunststadje Ootmarsum. Rond de boerderij is veel ruimte en je komt gemakkelijk tot rust met vogelgeluiden van uilen en andere vogels om je heen. De ruime kamers hebben een eigen douche en toilet. Er zijn veel oude elementen uit de boerderij aanwezig, zoals houten balken en een schuin dak. Heel gezellig is het sfeervolle ‘deel’ met keuken, grote tafels, knusse zithoekjes en spelletjes.

ErveDeperman2

Wat krijgen we als ontbijt?
Het ontbijt zit niet bij de prijs inbegrepen. Je kunt gebruikmaken van een klein of uitgebreid ontbijt met streekproducten: boerenkwark, muesli, cornflakes, eigen gemaakte jam, verschillende broodsoorten, kaas, beleg en natuurlijk een vers eitje van de eigen kippen. Je mag ook je eigen ontbijt verzorgen en kunt dan gebruikmaken van de algemene keuken.

ErveDeperman5

Onze tip
In Noordoost-Twente kun je heerlijk wandelen en fietsen. Een bezoekje aan het kunststadje Ootmarsum is superleuk. En voor een heerlijke wellness bezoek je Boerderij Spa in Nutter.

Leuk om te weten
De boerderij is erg oud en wordt al sinds 1475 genoemd in het Schattingsregister van Twente.

ErveDeperman8

Prijs per kamer (2 personen) per nacht vanaf € 80,- exclusief ontbijt.
Prijs per kamer (4 personen) per nacht vanaf € 130,- exclusief ontbijt.
Ontbijt vanaf € 6,25 per persoon.

Ervedeperman.nl

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training ga je zorgen voor jezelf. Je neemt de tijd om je af te vragen hoe het echt met je gaat en je last rust- en reflectiemomenten in.

BEKIJK DEZE TRAINING