’t Kiepenost

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In ’t Kiepenost in Sint Jansklooster in Overijssel ontwaak je in de bedstede of op de slaapzolder met de geluiden van vogels en kikkers.


Kiepenost9
Wat is er zo fijn hier?
Hier slaap je in de bedstede of op de slaapzolder in een ouderwetse hooi- en rietschuur. Je wordt gewekt door de geluiden van vogels en kikkers en hebt uitzicht over de weilanden en het water. Een eenvoudige maaltijd kun je maken in de buitenkeuken. In een rekje staan altijd verse eitjes klaar.

SAMSUNG CSCWat krijgen we als ontbijt?
Alles kan. Je kunt een eigen ontbijtje maken, maar bestellen kan ook. Je kunt kiezen uit een standaard boerenontbijtje of de luxere variant.

Kiepenost4Onze tip
Lekker relaxen in de tuin of met de kano het Nationaal Park Weerribben-Wieden verkennen. Onderweg kom je genoeg terrasjes tegen in de plaatsjes rondom Sint Jansklooster.

Kiepenost1 kopieLekker eten
Bij het Prins Mauritshuis in Blokzijl kun je een ijsje eten op het terras, maar lunchen en dineren kan ook. Het is een oud weeshuis uit 1873.

Leuk om te weten
Je kunt dit nachtje slapen ook cadeau geven.

Prijs per gastenverblijf (2 personen) € 350,- per week exclusief ontbijt. Minder nachten is ook mogelijk, ontbijt is optioneel.

Kiepenost.nl

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training ga je zorgen voor jezelf. Je neemt de tijd om je af te vragen hoe het echt met je gaat en je last rust- en reflectiemomenten in.

BEKIJK DEZE TRAINING