Dibbus Den Haag

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. B&B Dibbus is een fijne uitvalsbasis voor een bezoek aan Den Haag, heerlijk voor een paar dagen stad & strand.

Wat is er zo fijn hier?
B&B Dibbus ligt centraal in de stad en biedt je een ’thuis van huis’. Het appartement op de begane grond zou zo je eigen plek kunnen zijn. Licht, zonnig en hip ingericht, comfortabel en met alles erop en eraan. Door openslaande tuindeuren sta je op je eigen binnenplaatsje, waar het heerlijk koffie drinken is. Vanaf de voordeur loop je zo de stad in, maar ook het strand is dichtbij.

20160222_tuin

Wat krijgen we voor ontbijt?
Ontbijt verzorg je zelf, eet je buiten de deur of kun je bestellen bij Wendy, die bij aankomst een ontbijtmand voor je in de koelkast kan klaarzetten. Zo bepaal je zelf hoe laat en waar je ontbijt.

Onze tip
Bezoek lifestyle winkel en theehuis Villa la Luz in de Bentinckstraat. Eigenaresse Maria heeft een bijzondere collectie (woon-) accessoires, producten met een eerlijk verhaal, fairtrade en duurzaam. In de tearoom ruikt het naar huisgemaakt lekkers, elke dag anders.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lekker eten
Op de Avenue Culinaire (Dunne Bierkade, Bierkade en Groenewegje) kun je lekker eten. Je vindt hier een gevarieerd aanbod aan restaurants, in de zomer is een plekje op een van de terrasboten favoriet.

Vanaf € 90,- per nacht
Dibbusdenhaag.nl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

 

 

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN