In een herenhuis in Antwerpen

We verzamelden de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In dit ruime herenhuis in hartje Antwerpen slaap je in sfeervolle kamers, tussen schilderijtjes, schemerlampjes en romantische behangetjes.

B&B Bed, Bad en Brood in Antwerpen

bed&brood
Wat is er zo fijn hier?
Eindelijk eens de kans om in een XXXL herenhuis te logeren met hoge plafonds en alle leuke details van een huis van de Belle Epoque. Bovendien ligt het super centraal in het midden van de stad, bijna alles is op loopafstand. De kamers zijn erg leuk ingericht en hebben namen als Sissi & Gustav of Victoria met Vicky. Overal vind je mooie behangetjes en leuke details als kleine kroonluchters, romantische schilderijtjes en schattige schemerlampjes. Er is ook een familiekamer waar je met vier personen kunt slapen.

Wat krijgen we voor een ontbijt?
Het ontbijt is biologisch en home-made.Yoghurt en fruitsalade, heerlijke kaasjes en vleeswaren, zelfgemaakte jam en chocopasta, croissantjes en brood. Iedere dag is er een andere verrassing zoals pannenkoeken of een omelet of wentelteefjes…uiteraard alles zelf gemaakt.

bedenbrood3
Onze tip
Ga lekker een Aperol Spritz drinken in Vitrin, een leuk café in Antwerpen Zuid.

Lekker eten
Mampoko (www.mampoko.be) is een karaktervol eetcafé. De sfeer is er bruisend, je kunt er de hele dag terecht en het eten is lekker eclectisch.

bed&brood2
Leuk om te weten
Eigenaars Koen en Marleen vinden het erg leuk om een dagplanning voor je te maken. Zij weten alle leuke restaurants en de beste tips van Antwerpen.

Prijs per nacht per tweepersoonskamer € 65 inclusief ontbijt. Minimaal verblijf twee nachten.

www.bbantwerp.com

Promotional image Promotional image

13 t/m 19 maart

Een week voor jezelf

Een uurtje per dag in je eigen tijd, met extra tips en live momenten via Instagram.

ZO DOE JE MEE