Haarlem House

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Het appartement Haarlem House is smaakvol ingericht met warme kussens, kleine schilderijtjes en leuke woonaccessoires. 

HaarlemHouse9
Wat is er zo fijn hier?
Haarlem House is een B&B én appartement midden in het oude hart van Haarlem, in een autovrij achttiende-eeuws straatje. De gezellige Grote Markt is op een minuut lopen. De inrichting is smaakvol en een creatie van gastvrouw Döne. Veel warme kussens, kleine schilderijtjes en leuke woonaccessoires. Döne maakt van Haarlem House een warme en inspirerende plek.

HaarlemHouse4
Wat krijgen we als ontbijt?
Als je in de B&B logeert, dan serveert Döne een ontbijtje met verse broodjes, zoet beleg, vleeswaren, kaas, een gekookt eitje, verse fruitsalade, vruchtensap, koffie of thee. In het appartement is alles aanwezig om zelf een ontbijt te maken. Vers brood, beleg en fruit haal je gewoon om de hoek. Of ga lekker in de buurt ontbijten bij een van de vele leuke tentjes.

HaarlemHouse1
Onze tip
Haarlem is een echte hofjesstad. Daarom is de gratis hofjestoer een echte aanrader. Deze leidt langs de veertien mooiste binnentuinen en verstopte hofjes.

Lekker eten
Karmozijn is een goede keuze met een unieke concept. De kok regelt alles: van het eten tot de wijn tot de muziek. Een andere heerlijke optie is Metzo met in de zomer een heerlijk terras.

Kamers B&B, € 95,- per nacht, inclusief ontbijt. Het appartement is vanaf € 125 per nacht. Tegen betaling kan de auto geparkeerd worden in de garage.

Haarlem-house.com (of 06 42 120 125)

 

 

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training ga je zorgen voor jezelf. Je neemt de tijd om je af te vragen hoe het echt met je gaat en je last rust- en reflectiemomenten in.

BEKIJK DEZE TRAINING