Huisje Breda

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In dit schattige huisje in Breda is alles – met uitzondering van het bed – gemaakt door middel van creatief hergebruik.

HuisjeBreda2
Wat is er zo fijn hier?
Dit schattige kleine huisje is met veel liefde ingericht. Er staat een prachtige groene leren bank, het keukentje heeft eigenaresse Jolande zelf bedacht door een kast te hergebruiken. Het marmeren aanrechtblad heeft ze gevonden op marktplaats. Eigenlijk is alles – met uitzondering van het bed – gemaakt door middel van creatief hergebruik. Op de veranda staan altijd verse bloemen. Verder kun je gebruik maken van de twee fietsen die bij het huisje staan. Jolande en Fred nemen de tijd voor het ontvangen van de gasten en maken je een beetje wegwijs in Breda. Het is er eigenlijk zo leuk dat de meeste gasten vaak besluiten om niet uit eten te gaan, maar om af te halen om de hoek en het dan ’thuis’ op te eten!

Wat krijgen we voor ontbijt?
Als je via ‘bedandbreakfast’ boekt, is de prijs inclusief een heerlijk vers en biologisch ontbijtje.

HuisjeBreda1Onze tip
Het Huisje ligt aan de rand van het centrum van Breda. Om de hoek is de leuke Ginnekenweg met allerlei aparte winkeltjes en heerlijke restaurantjes. Jolande heeft daar ook een winkel met tweedehands merkkleding: Ins and Outs.

Lekker eten
Om de hoek van het Huisje ligt restaurant Block62 dat bekend staan om de verrassende manier van koken. De eigenaar is Zwitsers en zijn vrouw is Aziatisch. Een stukje verderop zit Indisch restaurant Singaradja, een topper is de rijsttafel.

Tweepersoonskamer, inclusief ontbijt kost € 89,- per nacht.

Huisjebreda.nl

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN