Tante Leen-kamer in Haarlem

We verzamelden de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In Haarlem zit een heel knus boutique hostelletje met twaalf kamers die allemaal een eigen thema hebben.

Lekkerweg_beeld_56_Hotel Hello I’m Local in HaarlemWat is er zo fijn hier?
Hello I’m Local is een knus boutique hostelletje in de binnenstad van Haarlem. Er zijn twaalf kamers, allemaal met een ander thema. Met wie je ook komt – je lief, vrienden of familie – er is eigenlijk altijd wel een kamer die bij het gezelschap past. Zo is de ‘tante Leen’-kamer met acht bedden geschikt voor een clubje vriendinnen en kun je een echte bedstede boeken voor een romantisch weekendje weg.

Wat krijgen we voor een ontbijt?
Er is keuze uit verschillende ontbijtjes tussen de € 4 en € 6,50. Aanrader is het Local Dutch ontbijt met warme broodjes, verschillende Hollandse kaasjes en lekkere appelstroop. Voor de verkeerde beentjes uit bed staat er een ‘blij ei’ op de kaart, beter bekend als scrambled egg. De koffie wordt vers gemalen.

Onze tip
Even het Spaarne over en je wandelt zo het Teylers Museum in. Nog even vijf minuten wandelen en daar is het Frans Hals Museum. In de zomer kan je lekker naar het stadstrand ‘De Oerpkap’, op loopafstand en ze hebben er de lekkerste zelfgemaakte pizza’s.

Lekker eten
In het centrum van Haarlem zitten veel leuke en lekkere restaurantjes. Eentje ervan is restaurant Specktakel (Specktakel.nl), met een wereldse keuken met creatieve gerechten en een fijne wijnkaart.

Prijs per nacht per persoon vanaf € 30 exclusief ontbijt.

Hotel Hello I’m Local in Haarlem

Helloimlocal.com

Promotional image Promotional image

13 t/m 19 maart

Een week voor jezelf

Een uurtje per dag in je eigen tijd, met extra tips en live momenten via Instagram.

ZO DOE JE MEE