Mother Goose Hotel in Utrecht

Mother Goose Hotel

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Mother Goose Hotel in Utrecht is zo’n bijzonder adresje met prachtige aangeklede kamers, een warme sfeer en uitzicht over de Dom.

Mother Goose Hotel in Utrecht

MotherGooseHotel8

Waarom is het zo fijn logeren bij het Mother Goose Hotel?
Mother Goose is een heel bijzonder hotelletje met 23 kamers aan de Ganzenmarkt in Utrecht. Iedere kamer heeft zijn eigen kleur: wit, bruin, grijs en zwart. Ook zijn ze er in small, medium, large en ‘en suite’. De sfeer van het hotel is warm, maar ook een beetje ruig. Op iedere kamer vind je een schilderij van de Dom, maar ook mooie elementen uit de natuur zoals houten tafeltjes, ingelijste veren en zachte plaids. De zolderkamer heeft een leuke hangstoel. En dat alles met een geweldig uitzicht op de Dom van Utrecht.

MotherGooseHotel11

Wat krijgen we als ontbijt?
Ontbijten doe je bij café Daen’s , een pittoresk café op 50 meter loopafstand. Daen’s is een superleuke plek, waar je ook kleding kunt kopen. Ze hebben lekkere croissantjes en homemade muesli, maar je kunt ook ontbijten met scones.

Wat is het leukste dat je in de buurt kunt doen?
Een wandeling maken door de historische binnenstad is altijd fijn. Heel bijzonder is een bezoek aan Dom Under. Je maakt dan een ontdekkingstocht met een ‘slimme’ zaklamp en kunt archeologische resten bekijken en bijbehorende verhalen beluisteren over de verborgen geschiedenis van 2000 jaar Domplein.

Mother Goose Hotel


Wat is een leuk restaurant in de buurt?
Restaurant ‘De Rechtbank’ zit in de voormalige rechtbank van Utrecht. Je kunt er de hele dag terecht. Of ga naar stadscafé Broers (www.broers.eu) waar ze heerlijke Utrechtse stadsbiertjes hebben.

Mother Goose Hotel

Leuk om te weten
Als je langer blijft, mag je verschillende kamers uitproberen.

Promotional image Promotional image

Hij is er weer!

Flow Book for Paper Lovers 9

Een nieuwe editie van onze jaarlijkse bestseller, met 300+ pagina's papier en paper goodies, zoals een kattenhuis, stickers en retro briefpapier.

BEKIJK DIT BOOK FOR PAPER LOVERS