Brusagio in Italië

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In de drie huisjes of op het mini-kampeerterrein van Brusagio in Spigno Monferrato (Italië) geniet je van de rust en de natuur.

Brusagio5

Wat is er zo fijn hier?
Er zijn drie leuke huisjes en een mini-kampeerterrein. De huisjes liggen aan een gezellig pleintje van het ‘dorpje’ van de Nederlandse eigenaars Rob en Jollie. Toch zit je er ontzettend privé. Als je wilt, kun je aan de lange tafels op het plein aanschuiven om samen met de andere logees te eten of te kletsen. Op een regenachtige dag kun je terecht in de grote gezamenlijke keuken met een enorme kasteel-openhaard. Hier kom je voor de rust, het uitzicht en de natuur.

Brusagio4
Onze tip
Sinds kort zijn de mooie wandelingen in de omgeving opnieuw gemarkeerd en is het hier prachtig en avontuurlijk wandelen, waarbij je niet veel mensen tegen zult komen.

Lekker eten
Aan het plein staat een hout gestookte pizza-oven waarin Rob minstens één keer per week de lekkerste pizza’s bakt. En als er genoeg belangstelling is, koken Rob en Jollie voor je met producten uit de omgeving en uit eigen moestuin. Maar meehelpen in de keuken kan ook! Liever uit eten? Er ligt een goed geheim verscholen in de bossen. Bij familierestaurantje ‘La Molina’ eet je voor weinig geld de hele middag of avond heerlijk tussen de Italiaanse families. Probeer vooral een plekje te krijgen op zondagmiddag!

Brusagio6
Leuk om te weten
Voor avontuurlijke romantici staat boven op de heuvel, verscholen tussen de acacia-bomen, een romantische tweepersoons Boshut te huur, met geweldig uitzicht over de Bormida-vallei.

Huisje voor 2 personen vanaf € 500,- per week. Prijs kamperen per tent € 30,- per nacht (minimaal 3 nachten).

Brusagio.com

Brusagio1

Promotional image Promotional image

13 t/m 19 maart

Een week voor jezelf

Een uurtje per dag in je eigen tijd, met extra tips en live momenten via Instagram.

ZO DOE JE MEE