Toscaanse droom

PieveAPava4

We verzamelen de leukste slaapadressen. Bij Bed & Breakfast Pieve A Pava in San Giovanni D’asso in Toscane (Italië) vind je rust, mooie uitzichten en lekker eten. 

Wat is er zo fijn hier?
Je vindt hier rust en stilte, prachtige wijdse uitzichten en pittoreske dorpjes. Rita en Johny, de Belgische eigenaars, ontvangen je bij aankomst in het Nederlands. De locatie is een schitterend middeleeuws gehuchtje met een eigen kerkje, een boerderij en de oude priesterwoning.

Wat krijgen we voor een ontbijt?
Na een heerlijk nachtje slapen, krijg je ’s ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet in de open buitenkeuken: vers huisgemaakt brood, zelfgemaakte jammetjes, verse fruitsalade, verse sap, yoghurt, granen, verschillende soorten kaas en Italiaanse vleeswaren.

Onze tip
Heerlijk wandelen of fietsen in de natuur, een bezoekje aan de leuke Italiaanse dorpjes of een dagje luieren aan het zwembad…alles kan. Rita en Johny geven je de leukste tips.

Lekker eten
Rita is een geweldige kok. Veel lokale ingrediënten, vaak uit eigen groentetuin. Elke dag kun je lunchen met een verse salade, een lekkere pasta en een dessertje. En niet te vergeten… Rita’s overheerlijke taarten! Twee of driemaal per week is er ook een diner. Maar er zijn ook veel kleine leuke restaurantjes in de buurt zoals Osteria del Leone in Bagno Vignoni.

Leuk om te weten
Rita en Johny organiseren regelmatig kookworkshops voor kleine groepjes. Op aanvraag kunnen hieraan ook yoga sessie’s en massages gekoppeld worden.

Kamer voor 2 personen vanaf € 160,- inclusief ontbijt (minimaal 2 nachten).

www.pieveapava.com

PieveAPava2

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Volg in je eigen tempo.

BEKIJK DEZE TRAINING