Onderzetters of shampoobars maken? Met Spot volg je workshops aan je eigen keukentafel

spot

Normaal gesproken gaan we samen met vriendinnen, zussen of collega’s naar een workshop. Maar nu dit niet kan, is Spot een oplossing. Op deze website bieden ze online workshops en DIY-pakketten aan om thuis mee aan de slag te gaan.

Op de site van Spot vind je verschillende mensen die een workshop aanbieden. Van voor het leren fotograferen tot het maken van kransen, natuurlijke schoonmaakmiddelen en journals. Elke keer kun je weer iets anders proberen. Ze zijn, volgens bedenkster Sientje Palmans, bedoeld om je te helpen met je zoektocht naar creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en groei.

Naast het bestellen van de ’thuispakketten’ vind je er ook mooie locaties voor als je zelf een workshop wilt gaan geven, en leuke ideeën voor uitjes met vrienden, familie of collega’s (voor als het weer mag).

Natuurlijk kun je zelf op zoek gaan naar een workshop die precies bij jou past. Wij hebben een paar van onze favorieten op een rijtje gezet.

Cursus zelf shampoobars maken

We schreven al eerder over duurzame shampoobars. Je doet veel langer met je shampoo en zijn ook nog eens veel beter voor het milieu doordat ze niet in plastic verpakt zitten. In deze workshop van Spot kun je de shampoobars zelf maken. Je krijgt een box thuisgestuurd met allerlei ingrediënten waarmee je zelf aan de slag kunt.

  • Meer informatie over deze workshop vind je op de site van Spotworkshops.

Terrazzo onderzetters voor je planten

Groen in huis, wij zijn er dol op. Met dit DIY-pakket ga je aan de slag met onderzetters voor onder je planten. Je krijgt een doos opgestuurd met de benodigdheden, een handleiding én een kleurenwiel. Zo kun je zelf kiezen welke kleur het beste bij jou past.

  • Meer informatie over deze workshop vind je op de site van Spotworkshops.

Boost je brein

In onze drukke samenleving die soms veel ons vraagt, hebben we behoefte aan rust. Met deze online workshop zorg je door middel van video’s met opdrachten hopelijk voor meer kalmte in jezelf en minder slapeloze nachten.

  • Meer informatie over deze workshop vind je op de site van Spotworkshops.

Voor alle workshops van Spot kun je terecht op hun website.

Tekst Rachel Vieth  Fotografie Annie Spratt/Unsplash.com

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Volg in je eigen tempo.

BEKIJK DEZE TRAINING