GEERTJE AALDERS (1/5)

Zo mooi, de knipkunst van papercut-artist Geertje Aalders. Dit doet ze ook best vaak voor ons. Zo knipte ze bijvoorbeeld de cover van Flow 2-2014. We waren benieuwd hoe ze werkt en hoe haar leventje eruitziet. Geertje maakte vijf gastblogs voor ons en dit is het eerste deel. 

geertje1

Ik begin bij het begin.
geertje2
Dertig jaar geleden werd ik geboren. Zo zag ik er toen uit. Ik was een vrolijke baby. Ik sliep alleen nooit.  Behalve voor de foto.

Het huis waar ik woonde met mijn vader, moeder en zus staat met de voeten in het bos. Op de foto van de tuin zie je dat een beetje. Ik was altijd al graag buiten.

Ik klom graag in de boom en ik liet wel eens het konijn uit aan de riem van onze hond. Daar zijn geen foto’s van. Maar dat ik altijd al van beestjes hield kun je hier goed zien.

Ik had nooit gedacht dat ik illustrator zou worden. Ik was veel aan het tekenen en knutselen, maar ik had plannen om naar de kokschool te gaan en een groot chef te geraken.
geertje3
Toch ben ik nu illustrator. Een heel gelukkige.

Ik woon met mijn man Stein en onze dochter Janne van bijna een jaar oud sinds kort in Kampen. We zijn net verhuisd. De hond en kat mochten mee.
geertje4
Ik heb het geluk dat ik van illustreren mijn beroep heb kunnen maken.

In 2006 ben ik gestart met dit bedrijf, direct na mijn afstuderen aan de Kunstacademie. Ik heb een atelier aan huis. Ik zal de volgende keer vertellen over mijn werk.

Bedankt! Tot over een week!

Geertje
Geertjeaalders.nl

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING