4x DIY-borden op Pinterest

4 x DIY-borden op Pinterest

In de Facebook-groep Flow Paper Lovers zien we veel prachtige handgemaakte creaties langskomen. Nog meer inspiratie vind je op Pinterest, deze vier DIY-borden zijn de moeite waard om te volgen.

Pace Creative Design Studio

Van borden schilderen tot een eigen notitieboekje maken of aan de slag gaan met naald en draad: het bord van Pace Creative staat vol met projecten en stappenplannen.

https://www.instagram.com/p/BWnJbhnletc/?utm_source=ig_web_copy_link

Malimaro

Het Pinterest-bord van deze Franse moeder is een verzameling van bijna 3.000 pins met onder meer raamtekeningen, muurdecoraties en creaties van hout.

https://www.instagram.com/p/BofEslwFKte/?utm_source=ig_web_copy_link

Oh Happy Day!

In deze vrolijke collectie van pins vind je inspiratie voor een kleurrijk feest. Maak zelf slingers, confetti, bloemen of een taart van papier.

https://www.instagram.com/p/BJ0UMUzjZq8/?utm_source=ig_web_copy_link

Lovely Indeed

Handgemaakte creaties hoeven niet moeilijk te zijn. Het bord van Lovely Indeed staat vol met projecten die makkelijk en snel te maken zijn.

https://www.instagram.com/p/BwAeMv5nzUd/?utm_source=ig_web_copy_link

  • De DIY-borden op Pinterest gezien en ook zin om aan de slag te gaan? In het nieuwste Flow Book for Paper Lovers vind je verschillende paper goodies.

Tekst Suzanne Kuijvenhoven  Fotografie uitgelichte afbeelding @houselarsbuilt & @honestlydiy

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training ga je zorgen voor jezelf. Je neemt de tijd om je af te vragen hoe het echt met je gaat en je last rust- en reflectiemomenten in.

BEKIJK DEZE TRAINING