Bullet journal inspiratie opdoen: 3 websites

Bullet journal inspiratie

Oké, je hebt een leeg notebook gekocht en kunt starten met je eigen bullet journal. Maar hoe deel je ‘m in en welke stijl vind je leuk? Op deze websites en Facebook-groep kun je inspiratie voor je bullet journal opdoen.

Boho Berry

Boho Berry (Engelstalig) is een handige website om inspiratie voor je bullet journal op te doen. Vooral als je voor het eerst wilt gaan beginnen. Blogger Kara vertelt haar lezers wat een bullet journal precies is en hoe je de pagina’s kunt gaan invullen. Onder het blog gedeelte op haar website laat ze regelmatig bladzijden uit haar eigen BuJo zien. Ook maakt ze soms handige video’s ter inspiratie.

  • Graag meer weten? Hier vind je de website van Kara.

Tiny ray of sunshine

Ook Kim legt uitgebreid uit wat een bullet journal is en wat je ermee kunt. Haar stijl is wat minimalistischer en praktischer. Ook leuk: onder de hashtag #100DaysofBulletJournalIdeas deelt ze 100 verschillende ideeën om je bullet journal vorm te geven en te vullen. Je kunt er verrassende ideeën vinden, zoals de pen test, een droomlogboek en de bullet journal kruiswoordpuzzel.

  • Graag meer weten? Hier vind je de website van Kim.

Bullet Journal Junkies op Facebook

In de Facebook-groep Bullet Journal Junkies delen BuJo-fans van over de hele wereld hoe de pagina’s van hun BuJo eruitzien. Ook delen ze tips en tricks met elkaar. Er zijn al bijna 150.000 leden.

  • Graag meer weten? Hier vind je de Facebook-groep Bullet Journal Junkies.
  • Meer bullet journal inspiratie opdoen?  Hier vind je meer tips van Flow.
  • In onze Flow Paper Lovers Facebook-groep kun je onder andere ook inspiratie voor je bullet journal opdoen.

Tekst en fotografie Quirine Brouwer

Promotional image Promotional image

13 t/m 19 maart

Een week voor jezelf

Een uurtje per dag in je eigen tijd, met extra tips en live momenten via Instagram.

ZO DOE JE MEE