Pagina’s voor in je Flow bullet journal

bullet journal

Fijn, zo’n leeg bullet journal (bijvoorbeeld het Flow notebook met bullets) dat je zelf kunt indelen en invullen, zodat iedere pagina aansluit bij wat je leuk vindt. Hieronder een aantal ideeën. 

 1. Waterlijst
  Het wordt aangeraden zo’n acht tot tien glazen water per dag te drinken – vooral in de zomer is dit erg belangrijk. Handig om dit bij te houden in je bullet journal, zodat je weet hoe veel glazen je nog moet.
 2. Bucketlist
  Op deze pagina kun je al je wensen en doelen voor op de lange termijn opschrijven. Die surfles die je nog een keer wilt volgen, of een rondreis door Amerika.
 3. Moodtracker
  In je bullet journal kun je ook bijhouden hoe je je voelt van dag tot dag. Handig, omdat je zo makkelijker ziet waar je blij van wordt en op welke momenten je je wat minder goed voelt.
 4. Boeken die je nog wilt lezen
  Er zijn zo veel goede boeken: soms zie je door de bomen het bos niet meer. Fijn om dan een lijstje te hebben, zodat je de volgende keer in de boekwinkel weet wat je wilt lezen.
 5. Recepten
  Je bullet journal fungeert niet alleen als agenda, dagboek en notitieboek: je kunt het ook gebruiken voor recepten. Noteer je favorieten waar je altijd weer naar terug kunt bladeren. Je kunt er ook voor kiezen om ze te tekenen in plaats van op te schrijven.
 6. Boeken- en filmdagboek
  Het is niet alleen leuk om bij te houden wat je nog wilt lezen en zien, maar ook om je gedachten op te schrijven over de dingen die je al hebt gelezen en gezien. Wat vond je van het boek (of de film), wat was je favoriete personage en/of quote?
 7. Leuke adresjes
  Verzamel je favoriete koffietentjes en winkels op één of meer bladzijdes. Handig om in te delen per stad, zodat je alles makkelijk kunt terugvinden.

*Meer lezen over bullet journals en wat je er allemaal mee kunt? We hebben er al veel over geschreven, je kunt alle blogs hier vinden.
*Zelf het leuke bullet-notebook van de foto’s bestellen? Dat kan hier.

Hier vind je producten om meteen mee te starten

Promotional image Promotional image

13 t/m 19 maart

Een week voor jezelf

Een uurtje per dag in je eigen tijd, met extra tips en live momenten via Instagram.

ZO DOE JE MEE