Paper lovers-week

Het begint inmiddels een traditie te worden bij Flow, ieder jaar brengen we de ultieme papier special uit; het Flow Book for Paper Lovers. Hij zit elke keer bomvol speciale papiertjes en artwork van verschillende illustratoren. Het zal dan ook geen geheim zijn dat we bij Flow paper lovers zijn. Onze liefde voor papier delen we met Flow-lezers van over de hele wereld. Grappig dat we met zoiets simpels als papier zo veel vrienden maken. Mensen aan wie we niet uit hoeven te leggen dat je blij kunt worden van een schriftje of pop-upboek, van een knisperend precies-goed-kruidenierszakje of een mooi labeltje of etiket. Dat je mooie papiertjes in een doos bewaart, notebooks koopt terwijl je er al tien thuis hebt liggen, dat niet elk papiertje lekker schrijft, en dat papier zo lekker kan ruiken.

Sommige lezers vroegen ons bij het verschijnen van het Book for Paper Lovers om inspiratie. Daarom publiceren we deze week op ons blog de volgende papiertutorials:

Het Flow Book for Paper Lovers is verkrijgbaar via onze webshop.

14b BPL met drie doosjes met confetti_kleinFoto: Ellen Nij Bijvank (van Zuuz.nl)

 

 

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING