Lezen in Flow 6

Het zesde nummer van 2018 ligt in de winkel: vol interviews, reportages, inzichten en tips. In het openingsverhaal ontdekt journalist Otje van der Lelij hoe je perspectief verandert als je beseft dat de aarde eigenlijk maar een piepklein onderdeel is van iets veel groters.

Ook te lezen en te zien in dit nummer:

 • Deel eens een zozo-dag
  Eén blik op je tijdlijn en je zou denken dat iedereen op Instagram het perfecte lichaam heeft, of de leukste dag ooit beleeft. Wat als we eens gewoon het leven laten zien?
 • Dag plastic zakjes
  Je eigen bakjes en zakjes meenemen als je boodschappen gaat doen: het scheelt een berg afval, maar is het niet veel gedoe? Journalist Anneke Bots probeert het uit.
 • Waar niemand meer naar keek
  Verjaardagen, vakanties… Ooit waren het iemands herinneringen, nu redt de Duitse fotograaf Anke Heelemann oude foto’s van de vergetelheid. Door ze een nieuw leven te geven.
 • Niets mis met een guilty pleasure
  Ja hoor, ze leest weleens een boek. Maar journalist Fleur Baxmeier kan zich óók verheugen op Temptation island.
 • En verder onder andere: het leven van Patti Smith, hoe het meedelen in iemands succes beter voor je is dan afgunst voelen, en de kleine wijsheden uit de boekjes van journalist Caroline Buijs.
 • Extra’s: notitieboekje op paspoortformaat en mini-cursus: wat kun je leren van Japans geluk?

De nieuwste Flow (6-2018) is te bestellen in onze webshop en ligt nu in de winkel.

Flow 6-2018

Promotional image

Book for paper lovers 6

Het nieuwe Book for Paper Lovers is te koop in onze shop! In het Book for Paper Lovers vind je vouwvellen, posters, notebooks, labels, een pop-up kasje met papieren plantjes, een gezichten-tekenboekje, inpakpapier, stickers en nog veel meer.

Ga naar de shop