Tiny house-evenement

We schreven al vaker over tiny houses. Zo maakten we er in de special Flow Wonen een heel krantje over en vertelden onder anderen Irene en Martijn over hun kleine huis in Flow 6-2016. En klein wonen blijft in trek: op zaterdag 7 oktober is er voor het eerst een landelijk evenement over in Almere Poort: de Tiny House Nederland Jamboree.

Deze dag, georganiseerd door Stichting Tiny House Nederland, sluit een hele week af die in het teken staat van klein wonen. Je kunt vijftien verschillende huisjes bekijken, luisteren naar inspirerende lezingen en op de informatiemarkt ideeën opdoen voor het bouwen van je eigen kleine woning. Wil je weten hoe het is om op twintig vierkante meter te wonen? Stel je vragen aan de tiny house-bewoners die aanwezig zijn. De entree is gratis en je hoeft je van tevoren niet aan te melden. Meer informatie vind je hier.

  • Marjolein Jonker, die het evenement opent, vertelde eerder in Flow hoe het is om in een kleine woning te leven. Haar blog lees je hier.
  • De special Flow Wonen met het Tiny House-krantje is te bestellen in onze shop.

Foto Marjolein Jonker

Promotional image Promotional image

Nu te bestellen

Flow Vakantiebox 2018

Het Vakantieboek is er weer – deze keer in een box met extra’s zoals ansichtkaarten, een bakje met herinneringskaartjes en een schrift zonder haast.

Naar de shop