Flow Book for Paper Lovers 4

Sommige dagen zijn voor ons extra bijzonder. Zoals vandaag, het moment waarop het nieuwe Flow Book for Paper Lovers in de winkel ligt. We zijn best weer trots op deze editie.

cover-paperlovers_fc-lr

Het is een van onze lievelingsspecials: het Flow Book for Paper Lovers dat we elk jaar maken. Een boek waar (bijna) geen tekst in staat, met ruim 300 pagina’s aan paper goodies. Een boek waarin onze liefde voor papier, illustraties en stationery samenkomt.

In het nieuwe Book for Paper Lovers proberen we je het gevoel te geven alsof je in een oud kantoor dwaalt en allerlei moois vindt in laden en kastjes. We hebben drie ateliers ingericht: een papieratelier (Paper Studio), een drukwerkatelier (Print Studio) en een patroontjesatelier (Pattern Studio). In elk atelier vind je labels, kaartjes, mooie letters, enveloppen, pop-ups, briefpapier, stickers, posters en nog veel meer. Ook voor dit boek werkten we samen met illustratoren van over de hele wereld.

Deze extra’s vind je onder meer in de nieuwe editie:

  • Briefpapier met patronen van Katrin Coetzer
  • Kaarten met artwork van Kate Pugsley
  • Labels met patroontjes van Amy Blackwell
  • Drie mini-schriftjes
  • Bootjes om te vouwen

Het boek is verkrijgbaar in de winkels en in onze shop.

Promotional image Promotional image

Meer dan 150 pagina’s met paper goodies

Flow Paper Book for Nature Lovers

Een lekker dik boek met patronen en illustraties van Flow illustratoren. Een Paper Book van Nature Lovers voor Nature Lovers.

Bestel zonder verzendkosten