Botanicals van Carolyn Gavin

tabblad

Heb je de bloemen op de tabbladen in Flow 6 al bewonderd? Het zijn illustraties van de Zuid-Afrikaanse Carolyn Gavin uit haar serie Botanicals: een reeks getekende bloemen en planten waarvoor ze inspiratie opdeed tijdens een reis naar Portugal. Deze Lantana plukte ze daar onderweg en tekende ze na toen ze terugkwam in haar appartement. “De Lantana groeit in Portugal langs de kant van de weg in zo veel verschillende kleuren, het was prachtig om te zien. In Canada waar ik woon, zie je zulke bloemen niet, dus het was een geweldige vondst.”

Carolyn illustreert vaker voor Flow (ze maakte bijvoorbeeld het kleurboek van Flow samen met Helen Dardik) en tekent graag bloemen. Thuis in Canada heeft ze een bloeiende achtertuin en veel van de bloemen die ze tekent, komen uit haar eigen tuin. “Ik hou van de verschillende vormen en kleuren en elke bloem is weer anders. Als je goed kijkt, is dat echt fascinerend.”

De andere drie tabbladen vind je in Flow 6, nu in de winkels en ook verkrijgbaar via onze webshop.

Carolyn_Gavin__31C7287.jpgFoto Carolyn: Virginia MacDonald

Promotional image Promotional image

Met DIY-papier

Flow 7 is er!

Flow 7 ligt in de winkel mét vernieuwde vormgeving en inhoud. In het nieuwe nummer lees je onder andere verhalen over de ruimte nemen om het anders te doen en hoe trots je verder kan helpen.

BEKIJK HET HIER