Documentaire Ingrid Bergman

Over het veelbewogen leven van actrice Ingrid Bergman is de documentaire In her own Words gemaakt. Managing editor Jolanda Dreijklufft zag ‘m op het International Documentary Film Festival Amsterdam: “Fascinerend vond ik de documentaire over de Zweedse actrice Ingrid Bergman (1915-1982). De vele filmfragmenten, archiefbeelden en privé-filmpjes geven een mooi inkijkje in zowel haar werkende als haar persoonlijke leven. Ze werkte met alle grote regisseurs en filmsterren uit haar tijd, trouwde drie keer en kreeg vier kinderen. Het mooie is dat je via fragmenten uit brieven die ze aan vriendinnen schreef, en interviews met haar vier kinderen, verschillende kanten van haar verhaal hoort. Een levensverhaal om over door te denken. Ik kreeg meteen ook zin om meer over haar te lezen en haar films te zien.”

In Flow schreven we al eerder over het bijzondere levensverhaal van Ingrid Bergman, het stond in Flow 3 (2014), issue 6, de Duitse en de Franse uitgave.

 

 

Promotional image Promotional image

Hij is er weer!

Flow Book for Paper Lovers 9

Een nieuwe editie van onze jaarlijkse bestseller, met 300+ pagina's papier en paper goodies, zoals een kattenhuis, stickers en retro briefpapier.

BEKIJK DIT BOOK FOR PAPER LOVERS