Flow agenda 2016

Heb je de Flow agenda 2016 al bewonderd? Een kersverse agenda is altijd een cadeautje – allemaal lege pagina’s om te vullen met nieuwe avonturen en plannen, maar we worden dit jaar ook erg enthousiast van de extra’s. Het kleine schriftje voor speciale projecten (vakantiedagboekje, schetsboek), sticky notes die extra schrijf- en tekenruimte bieden en de ’timeline’ gemaakt door illustrator Suzy Ultman.

In deze video vertelt ze meer over de agenda en de technieken die ze gebruikte.

De timeline van Suzy Ultman:suzyu_Poster Front x.jpg kopie

Twee pagina’s per week
In de agenda vind je per week twee pagina’s om te schrijven of te tekenen. Met aan de linkerkant steeds plek voor je dagelijkse afspraken en aan de rechterkant is er steeds een pagina met lijntjes voor extra notities. Maar ook patronen in mooie kleuren, inspirerende quotes en vrolijke illustraties kun je terugvinden in de Diary 2016. Wil je meer zien van de agenda? Bekijk het product in onze webshop, hier kun je de agenda ook digitaal doorbladeren.

De nieuwe agenda kost €16,95 en is verkrijgbaar in diverse winkels en online via onze webshop.

 

Promotional image Promotional image

Met DIY-papier

Flow 7 is er!

Flow 7 ligt in de winkel mét vernieuwde vormgeving en inhoud. In het nieuwe nummer lees je onder andere verhalen over de ruimte nemen om het anders te doen en hoe trots je verder kan helpen.

BEKIJK HET HIER