Flow papierworkshop

Op het Snorfestival – op 24 en 25 september 2016 – organiseert Flow in samenwerking met Elle Aime diverse papierworkshops. Tijdens de workshops maakt ze samen met de deelnemers de leukste dingen van papier, onder andere afkomstig uit het Book voor Paper Lovers 3-2015. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Bekijk het filmpje! 

Het Snorfestival wordt gehouden op zaterdag 24 september van 10:00 tot 18:00 uur en op zondag 25 september van 11:00 tot 18:00 uur in de spiksplinternieuwe Snorfabriek in Utrecht. Als je meer wilt weten over het Snorfestival, klik dan hier.

Een kaartje voor de Flow papier workshop is te koop bij de winkel van Snor op het Snorfestival. Er worden 5 workshops per dag gehouden. De kaartjes kosten € 5,- per persoon en de workshop duurt ongeveer een half uur. Per workshop kunnen er 20 personen meedoen. Vooraf reserveren is niet mogelijk. De workshops worden gegeven door Lisa Manuels van Elle Aime en georganiseerd in samenwerking met Monique van HappyMakersBlog.com.

Een toegangskaartje voor het festival kun je hier bestellen en afrekenen: (vanaf € 8,75 per kaartje): http://bit.ly/snorfest16

Locatie Snorfabriek:
2e Daalsedijk 14, 3551 EJ, Utrecht. Kom vooral met het OV! Loop naar nummer 151 en ga de poort daar tegenover in.

 

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Volg in je eigen tempo.

BEKIJK DEZE TRAINING