Flow Vakantieboek 2016

Om de zomer te vieren, hebben we dit jaar weer een lekker ouderwets vakantieboek gemaakt. We noemden het 30 days of summer, en voor elke dag vroegen we iemand anders wat de zomer hem of haar brengt. Dat blijken verwachtingen, plannen en plaatjes in het hoofd te zijn, maar vooral ook: mooie inzichten, eindelijk tijd om te tekenen, om te niksen, om in het nu te leven, om nieuwe plannen te maken en om naar muziek te luisteren. En zo liggen er in dit boek dertig zomerdagen op je te wachten, voor een lekker lange inspirerende zomer.

In dit boek vind je:

  • Verhalen, een strip, interviews, columns, boekentips, kleurplaten, tekeninspiratie, invullijstjes en meer.
  • Met bijdragen van: Aaf Brandt Corstius, Sacha de Boer, Maartje Wortel, Jennifer Orkin Lewis, Dick Vincent, Roos Ouwehand, Pia de Jong, Marloes de Vries, Hailey Bertholomew, Lisa Congdon en vele anderen.
  • Extra veel paper goodies: ansichtkaarten, een uitklapposter, aankleedpop, vouwcaravan, posterkrantje en schriftje.

Het Flow Vakantieboek kost € 14,95 en is verkrijgbaar in de winkel en via onze webshop. Deze uitgave is onderdeel van het Special- en het Spoil Yourself-abonnement.

aankondiging_Flow0416

 

Promotional image Promotional image

Wacht even

Neem vaker een #flowmomentje. Mijmer, verveel je, reflecteer, wacht en vooral: doe even niets. Want dat zijn we stiekem een beetje verleerd.

Even niets: zo doe je dat