Pins van Anisa Makhoul

Bedankt Marlis van Letterhand! Ze pinde de afgelopen maand bijzondere foto’s, illustraties en natuurlijk veel typografie in het Friends of Flow bord op Pinterest. Bedankt voor het delen van alle mooie plaatjes. Haar gastoptreden kun je hier bewonderen.

De komende maand zal Anisa Makhoul het stokje van haar overnemen. Extra leuk is dat je haar illustraties ook kunt vinden in ons Mindfulness Workbook (de Engelse editie). Het werk van Anisa herken je misschien uit eerdere uitgaves van Flow en op ons blog schreef ze eerder over haar werk en persoonlijk leven (hier te lezen). 

barkred_lowres-jpg-kopie

Vrolijke muren in Portland
Anisa rondde net een erg leuk project af. Ze maakte een ontwerp voor een grote muurschildering (zie de afbeelding hierboven). Het kunstwerk is binnenkort te zien in de straten van Portland. Verder werkt ze aan meerdere opdrachten waar ze nog niet veel over mag zeggen, maar ze kan wel vast verklappen dat er een droomopdracht bij zit voor een internationaal snoepbedrijf. 

Benieuwd welke pins Anisa zal gaan delen? Volg ons bord op Pinterest. Je vindt ‘m hier.

Promotional image Promotional image

Hij is er weer!

Flow Book for Paper Lovers 9

Een nieuwe editie van onze jaarlijkse bestseller, met 300+ pagina's papier en paper goodies, zoals een kattenhuis, stickers en retro briefpapier.

BEKIJK DIT BOOK FOR PAPER LOVERS