Plaatjes draaien

Plaatje uit de hoes, voorzichtig de naald laten zakken en tussendoor omdraaien van kant A naar kant B. Als er iets is wat je door de herfst en winter trekt, dan is het deze Crosley. Ook zin in plaatjes draaien? Voor € 102,90 (inclusief verzendkosten) krijg je nu 8 x Flow én deze Crosley-platenspeler. Da’s in totaal bijna € 60 korting. Geïnteresseerd? Klik dan hier. De Crosley (type Cruiser I) is geschikt voor oude én nieuwe platen, en grote (12 inch) en kleine (7 inch) en je kunt ’m op drie verschillende afspeelsnelheden instellen. Tijd om oude platen weer van zolder te halen of om op een grijze dag lekker in een kringloopwinkel te zoeken naar mooie muziek. 

Als je al abonnee bent, dan kun je de Crosley met korting bestellen via deze link. Helaas zijn deze aanbiedingen nog niet voor Belgische abonnees beschikbaar. We zijn druk bezig om dit soort acties ook voor onze Belgische abonnees te realiseren. We houden je graag op de hoogte.Crosley_Platenspeler_1

Fotografie: Bonnita Postma, Styling: Annemieke Paarlberg

Promotional image Promotional image

Hij is er weer!

Flow Book for Paper Lovers 9

Een nieuwe editie van onze jaarlijkse bestseller, met 300+ pagina's papier en paper goodies, zoals een kattenhuis, stickers en retro briefpapier.

BEKIJK DIT BOOK FOR PAPER LOVERS