Flow paper goodies

Er ligt een nieuw product in onze shop: Flow Mix & Match for PaperLovers. Het is een papierpakket met 65 paper goodies, zoals briefpapier, grote en kleine enveloppen, labels, kaartjes, veel stickers, een mini-poster, sticky notes, twee slingers en een notebook. In dit filmpje is te zien wat er allemaal in het pakket zit.

Creative director Astrid: “Vroeger – misschien nu ook nog wel – had je van die prachtige gesealde pakketjes met velletjes buitenlandse postzegels. Zoiets wilden we graag maken met een verzameling paper goodies, zodat je altijd een kaartje, label of velletje papier bij de hand hebt. Het thema is Love & Happiness, en we kozen voor lente- en zomerkleuren in pasteltinten.”

Het artwork is van illustrator Geertje Aalders, bekend van haar papercuts, en van de Vlaamse Karolien Van de Gaer (Studio Meez). Monique van der Vlist (Happy MakersBlog) deed de art direction.

Flow Mix & Match kost € 12,95 en is verkrijgbaar in de winkel en via onze webshop. (Dit pakket maakt geen deel uit van het Flow-special-abonnement.)

mixand

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN