Blijmakers

Het leuke van internet is dat je er soms wonderbaarlijke dingen aantreft. Drie initiatieven waar we blij van worden en die we graag met je delen:

Het verzameld breiwerk van Loes Veenstra door Christien Meindertsma:

Loes Veenstra uit Rotterdam is verslaafd aan breien. Sinds 1955 heeft ze bijna aan één stuk door gebreid. Het productietempo ligt hoger dan het weggeeftempo, waardoor haar huis vol ligt met ongedragen, zelfgemaakte truien. De film is een soort flashmob met buurtbewoners die allemaal een van de truien hebben aangetrokken.

Dopjes op je huis
huisdopjes

Schermafbeelding 2015-04-28 om 15.44.21
Deze mevrouw, uit Siberië versiert haar huis met de dopjes van frisdranken. Ze verwerkte al meer dan 30 duizend dopjes tot verschillende mozaïeken. Prachtig toch? Lees het hele artikel hier.

Bloemen voor een ander
Schermafbeelding 2015-04-28 om 16.01.24Elke keer als Anne Zwartbol (25) bloemen koopt, houdt ze één bos en geeft ze de ander weg aan iemand die ze niet kent. Gewoon omdat ze het leuk vindt om mensen te ontmoeten en ze doet graag iets voor een ander zonder daar een tegenprestatie voor terug te verwachten. Lees meer over dit project en de ontmoetingen op haar website.

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN