Brie Harrison

In het Flow Poster- & Kaartenboek presenteren we onze favoriete illustraties uit acht jaar Flow. Op ons blog laten we een aantal makers aan het woord. In dit blog vertelt illustrator Brie Harrison waar zij mee bezig is. 

brieharrison

“De illustraties op de kaartjes komen van een lenteposter die weer geïnspireerd is op een poster met planten die ik ook verkoop. Ze hebben een beetje een vintage schoolplaten-gevoel. De laatste tijd hou ik er erg van om een donkere ondergrond te gebruiken.”

Waar ben je momenteel mee bezig? 
“Deze zomer was ik in Engeland waar ik mijn kaarten en art prints verkocht op een aantal zomermarkten. The Grow Fair in Hampstead Londen was heel inspirerend met al die verschillende planten. Ik ben nu bezig met wat nieuwe prints en kaarten die volgende jaar zullen verschijnen. Deze herfst heb ik een kleine presentatie van mijn werk in een galerie in Suffolk en ik wil graag Frans gaan leren. Daarnaast droom ik ervan om ooit de verpakking van een zeep- of verzorgingsproduct te ontwerpen, een non-fictie kinderboek te illustreren en iets te doen met Chinees keramiek.”

Brie Harrison_Fiszer04

Lukraak aan de wand
In mijn studio zie je een heleboel kaarten, foto’s en stukjes papier die ik verzamel en die ik lukraak aan de muur plak ter inspiratie. Ik heb – zoals je misschien al zou verwachten – ook veel planten op mijn bureau staan. Ik werk aan een fijne dikke eiken tafel. Tijdens mijn werk luister ik graag naar de radio, bbc radio 4 en bbc 6, of naar podcasts. Ik hou ervan om ideeën te verzamelen in mijn schetsboek als ik onderweg ben en om die – als ik terug ben in mijn studio- uit te werken op mijn computer.”

Foto’s: Kasia Fiszer 

Wil je meer weten en zien van Brie Harrison? Kijk eens op haar website of volg haar op Instagram of Twitter.

Het Flow Poster- & Kaartenboek – met illustraties van Brie Harrison – ligt nu in de winkel of is verkrijgbaar via onze webshop.

Brie Harrison_Fiszer11

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN